Promo

Jedinstven zbog hrane, pića, prostora… Crystal Light – Čarolija nadomak centra grada (VIDEO)

Tamo gde se prepliću raskoš i funkcionalnost

Želite da pobegnete od gradske vreve – a ipak ostanete nadomak grada, potrebna vam je konferencijska sala ili da obeležavanje vama bitnog datuma provedete u lepom i prijatnom ambijentu… Hotela Crystal Light je baš ono što je Vama potrebno.

Gostoljubivost i srdačnost zaposlenih, unčinće boravak prijatnijim a njihova stručnost pomoćiće vam da svoje zamisli realizujete na najbolji način.  

Hotel Crystal Light   je mesto na kome se susreću raskoš i prefinjenost, smelost i odmerenost, komfor i funkcionalnost. Uživaćete u prijatnom ambijentu, ljubaznošću osoblja koje Vam stoji uvek na raspologanju i uspeva da ispuni zahteve svih gostiju, čak i onih najzahtevnijih. Ako su u pitanju masovnije posete i potrebna je konferencijska sala za održavanje sastanaka i ova usluga je moguća.

Dvadesetak različitih soba, apartmana i studia poseduju LCD TV, mini bar, sef, klima uređaj, besplatni WI-FI, telefon, kupatilo, toaletni pribor. Na raspolaganju su Vam : room servis, usluge pranja i peglanja.

Hotel Crystal Light ima mogućnost da pruži ono najbolje i kada su masovne posete u pitanju. Nekoliko konferencijskih sala za održavanje sastanaka je na raspolaganju. U zavisnosti od tipa sastanka i broja okupljenih gostiju, osoblje hotela pripremiće najbolje rešenje. Moderan dizajn, izuzetna tehnička opremljenost pružaju priliku za održavanje vrhunskih poslovnih sastanaka, kongresa i simpozijuma.

[meta_gallery_carousel]

Sobe

Izaberite sobu koja odgovara vašim potrebama

Delux sobe

  Dizajnirane da zadovolje visoke standarde gostiju

Apartmani

 Moderan i originalan dizajn ostavlja osećaj zadovoljstva i udobnosti

Delux studio idealni su ako planirate duži odmor. Sastavljen iz dva dela, spavaćeg i dela za dnevni boravak sa čajnom kuhinjom.  Osećaćete se kao u svom domu.

U restoranu Hotela Crystal Light možete opušteno popiti kafu sa poslovnim partnerima nakon sastanka ili prvu jutarnju uz listanje jutranje štampe, a nakon toga se prepustite jedinstvenim ukusima internacionalnih i tradicionalnih specijaliteta iz à la carte restorana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com