Društvo

OPASNO i lepo! Nišlije VOLE da se ljube na krovu

Krov zgrade odlično je mesto za ljubljenje, misle ove mlade Nišlije koje su izabrale visokospratnicu na Bulevaru Nemanjića za razmenu nežnosti.

Prolaznici koji su ih spazili kažu da nikada pre nisu videli da se na krovu baš ove zgrade nadomak Parka Svetog Save, dvoje mladih grli i ljubi na samom krovu.

Voljena osoba i najlepši pogled na grad uz gutljaj omiljenog pića…ove Nišlije baš umeju da uživaju, slažu se oni koji su ih videli na krovu.

Foto: Srđan Radulović

„Prolazio sam tu i na moje iznenađenje video sam dvoje mladih koji se ljube na krovu. Ta slika mi je bila lepa i interesantna, zato sam sve i slikao. Bili su mi simpatični kako piju sok, zagrljeni na krovu grade…jednostavno sam morao sve da slikam jer to ne viđam često“, rekao je uz osmeh Srđan Radulović za Niške Vesti.

Foto: Srđan Radulović

Iako se slažemo da je slika prelepa, ne preporučujemo da i drugi urade isto…jer je opasno biti na krovu ako tamo nemate ozbiljnog posla i zato niste opremljeni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com