Društvo

YOUTHSPEAK FORUM: Povezivanje mladih i kompanija

Omladinska organizacija „AIESEC”, a u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom, organizuje konferenciju pod nazivom „YouthSpeak Forum”, koja će se održati 17. aprila sa početkom u 11 časova. 

Na ovoj konferenciji, mladi će biti u prilici da se povežu sa uspešnim kompanijama i čuju neke od inspirativnih govora uticajnih ljudi, kao i da se bolje upoznaju sa pojmom održivog razvoja.

Potpredsednik za marketing i odnose sa javnošću Miljan Stošić, ispred organicazije ističe da je konferencija koncipirana tako da se glas mladih čuje kroz rešavanje problema iz prakse partnerskih kompanija kao što su Lilly, Elixir Group, Tigar Tyres.

“Cilj ”YouthSpeak Foruma” je da utiče na mlade i inspiriše ih da naprave pozitivne promene u društvu, zbog čega svake godine okupi i po nekoliko stotina ljudi u pet najvećih gradova Srbije: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici”, pojasnio je on.

Zainteresovani učesnici će raditi na izradi studije slučaja zadatom od strane kompanija, dok će za izradu biti podeljeni u timove od petoro članova, a one sa najboljim rečenjem očekuju vredne nagrade.

Prijave se mogu izvršiti putem onlajn formulara, a nakon toga svi koji se budu prijavili dobiće dodatne informacije od organizacije. 

Podsetimo, YouthSpeak Forum je globalni projekat ove nevladine organizacije koja se zalaže za mir u svetu i ispunjenje ljudskog potencijala. Svojim projektima, praksama mladima pruža prilike da razviju liderske i profesionalne veštine.

Piše Anđela Jeremić
STUDENTSKI DNEVNI LIST

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com