Promo vestiZdravlje

Brzo rešavanje celulita inovativnom metodom

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga skoro svaka žena, javlja se već kod devojčica. Razlog tome su, osim genetike, i način života, ishrana i nedovoljna fizička aktivnost.

Celulit se vremenom pogoršava i širi, ali ne prolazi sam. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji to su veće promene u tkivu, pa je potrebno više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila.

Rešavanje problema celulita je čitav program koji pored pravilne ishrane, unosa tečnosti i fizičke aktivnost zahteva i stručan pristup. Terapija akustičnim talasima predstavlja inovativnu metodu u rešavanju ovog problema ali i lečenja strija i ožiljaka.

Uz opsežna istraživanja i medicinski potvrdjena klinička ispitivanja, akustični talasi nalaze svoju primenu u estetskoj medicini. Najnovija otkrića dovela su do razvoja Shockwave tj. Acousticwave aparata za borbu protiv celulita.

Kako deluju akustični talasi, koja je procedura i kakvi su efekti, saznajte u Ordinaciji Sculpturelle >>>

KANDIDATI

Shockwave terapiju preporučujemo svim zdravim klijentima, bilo kog uzrasta, nezavisno od stadijuma celulita. Najbolji rezultati u tretiranju celulita postižu se kod žena bez prekomerne telesne težine.

Mogu se tretirati svi problematični delovi tela koje mogu biti zahvaćeni celulitom: stomak, bokovi, butine, zadnjica, kolena i nadlaktice.

SCULPTURELLE
TC Kalča, II sprat, B/35
Obrenovićeva 34, Niš
018 295 500
069 1295 500
info@sculpturelle.rs
FaceBook – Ordinacija
FaceBook – Fizikalna terapija
www.sculpturelle.rs
CityOfNis

Dovoljno je doći u Ordinaciju Sculpturelle gde će vam  na konsultacijama stručnjaci utvrditi o kom je problemu reč i kog je intenziteta. Nakon konsultacija lekar vam određuje individualnu terapiju.

NASTAVAK >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button