Promo vestiZdravlje

Osvežite vaše lice posle vrelog leta u Ordinaciji Sculpturelle

Lice je prvo što primetimo na drugima i često je odraz zdravlja i pažnje koju mu posvećujemo. Zdrava i negovana koža je preduslov lepote i vredi joj priuštiti ugodan tretman.

Usled nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine kao i dejstva sunčevih zraka dolazi do crvenila i pigmentnih promena po koži. Takođe, prirodni proces obnavljanja kože se menja i usporava, pa ona može izgledati umorno i suvo. Zbog ovih promena koža često izgleda starije nego što jeste. U ovakvim okolnostima poželjno je preduzeti dodatne mere, kako bismo otklonili stare i podstakli rast novih ćelija kože.

U Ordinaciji Sculpturelle će vam stučnjaci predložiti tretman koji vašoj koži može povratiti stari sjaj.

=======================================================

Jedan od efikasnih i brzih tretmana koji se koristi za uklanjanje nesavršenosti vaše kože je fotorejuvenacija ili fotopodmladjivanje

Prilikom ovog tretmana koristi se laser medicinskog ranga. Dugogodišnje iskustvo stručnnjaka u radu sa ovim laserom obezbediće vam efikasan tretman i optimalnu dozu laserskog zraka.

Kandidati

Tretman je namenjen lečenju akni i svih stadijuma ožiljaka od akni, problematične kože lica, tretiranju crvenila, hiperpigmentacija, proširenih pora , bora i opuštene kože lica.
Za lečenje akni i uklanjanje znakova oštećenja kože nema starosne granice.

Više o ovom tretmanu pročitajte na http://sculpturelle.rs/lasersko-uklanjanje-crvenila-koze-i-pigmentnih-promena/

=====================================================

Još jedna od uspešnih procedura regeneracije i poboljšanja površine kože je Hemijski piling.  U ordinaciji Sculpturelle tim lekara, sertifikovanih i edukovanih stručnjaka, obavlja hemijski piling kože koristeći proizvode sledećih vodećih brendova: SKINTECH, NeoStrata, SkinCeuticals, Mesoestetic.

Više o Hemijskom pilingu pročitajte na <<< http://sculpturelle.rs/hemijski-piling/

Brzo rešavanje celulita inovativnom metodom

======================================================

Mikrodermoabrazija predstavlja idealan piling, tačnije brušenje kože dijamantskim kristalima. Istovremeno, sondom se vrši vakuum masaža, što doprinosi boljem čišćenju kože lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem površnog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen, pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Kandidati

Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože, a naročito kod:

  • Masne kože
  • Problematične kože sa proširenim porama
  • Kože sklone pojavi akni
SCULPTURELLE
TC Kalča, II sprat, B/35
Obrenovićeva 34, Niš
018 295 500
069 1295 500
info@sculpturelle.rs
FaceBook – Ordinacija
FaceBook – Fizikalna terapija
www.sculpturelle.rs
CityOfNis

Mikrodermoabrazijom postižemo smanjivanje proširenih pora, korekciju hiperpigmentacije, korekciju finih bora i površnih ožiljaka.

Više o Mikrodermoabrazijom pročitajte na<<< http://sculpturelle.rs/mikrodermoabrazija/

IZABERITE SVOJ TRETMANOrdinaciji Sculpturelle gde će vam  na konsultacijama stručnjaci utvrditi o kom je problemu reč i kog je intenziteta.

KAKO SE REŠITI AKNI: Siguran put ka zdravoj i lepoj koži

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d725.7085634459373!2d21.893935829253095!3d43.317728998695905!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x0!2zNDPCsDE5JzAzLjgiTiAyMcKwNTMnNDAuMSJF!5e0!3m2!1sen!2sus!4v1499694094668″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com