Društvo

70

Novac u iznosu od 70.000 dinara, koji su sakupili advokat Srđan Aleksić iz Niša, njegovi saradnici i javni izvršitelj Miljan Trajković, podeljen je socijalno ugroženim osobama. Organizatori ove akcije su zadovoljni što se broj donatora povećava i pozivaju sve ljude dobre volje da se uključe u akciju.

Valentina Mitrović majka je 15-godišnjeg dečaka sa autizmom. Novac u iznosu od 10.000 dinara koji je dobila kaže da znači mnogo, pre svega što skreće pažnju na tu decu kojoj je pomoć nedovoljno pružena u društvu.

Pored Valentine novac je dobilo još pet osoba i jedno nevladino udruženje: porodica Krstić sa četvoro dece, samohrane majke Violeta Pujović i Ivana Milić, Martina Mitić studentkinja sa invaliditetom koja će novac iskoristiti za master studije, Midorag Filipović, radnik Osnovnog suda u Nišu i Centar za unapređenjedruštvene svesti, Niš.

Kako su rekli donacije u organizaciji su po odabiru Srđana Aleksića lično. On nije želeo ispred kamera, a njegov tim najavljuje za naredni mesec nove donatore.

Podsetimo, 50.000 dinara dao je advokat Srđan Aleksić, koje dobija kao nadoknadu za obavljanje političke funkcije u GO Medijana i svakog meseca će ga deliti siromašnima. 10.000 dinara sakupili su njegovi saradnici, a 10.000 donirao je javni izvršitelj Miljan Trajković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com