Društvo

Zumba uz narodnjake! Laura je izmislila nov način vežbanja i napravila pravi „BUM“ (VIDEO)

Uskoro u Nišu!

Fitnes instruktorka Laura Cekić prošle godine se iz Austrije doselila u Leskovac i uvela jednu zanimljivu novinu – Balkansku zumbu.

Naime, ona je trening zumbe obogatila srpskom narodnom (folk) muzikom i time pokrenula žene različitog uzrasta. Njene grupe su dupke pune, od devojčica, preko tinejdžerki, do žena srednjih godina.

@lauracepeu nova lokacija #leskovac #balkantiktok #balkanzumba #laurabalkan #zumbainstructor #viralvideo ♬ Originalton – laura.balkan.fitness

Kako smo saznali od menadžerke „Fithaus“ centra u Leskovcu, Milene Jovanović, ideja je da se od januara meseca oformi dečija grupa gde će Laura raditi samo sa devojčicama sličnog uzrasta.

Takođe postoji tendencija da se ovaj vid zumbe pokrene i u Nišu, gde bi ona ostvarila saradnju sa nekim od niških plesnih klubova koji su za to zainteresovani. Osim toga, u planu su dve velike zumba žurke u narednom periodu, od kojih će jedna biti u Nišu.

@lauracepeu #aleksandraprijovic #balkanzumba #balkantiktok #leskovac #fithausleskovac #balkantiktok #lauracepeu #leskovac #viralvideo ♬ Originalton – laura.balkan.fitness

“Inspiraciju sam pronašla u srpskoj kafani koju sam posetila i tu videla da žene u velikom broju igraju uz srpsku folk muziku. Tako sam došla na ideju da trening zumbe obogatim baš ovom muzikom kako bi mojim prolaznicama bilo što prijatnije i opuštenije”, rekla je Laura za Niške Vesti.

Na treninzima se najčešće zapleše uz hitove poznate folkerke Tee Tairovic, koja je čak i posetila trening ove talentovane Austrijanke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lau Lau (@laurabalkan_fitness)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com