Promo

Prednovogodišnji spektakl u centru Leskovca – popust na isplatu stana u celosti!

Plus vaučer za opremanje stana

Uzbudljive vesti stižu iz centra Leskovca, gde će se 25. decembra održati neponovljiv spektakl za kraj godine – Sajam Residence prodajni dan!

U periodu od 25.12 – 30.12. kupite porodičan stan iz snova sa popustom od 5% za keš kupovinu!
Kupci dobijaju i vaučer za opremanje stana, priliku za lični dizajn enterijera i dodatno, pokrivene troškove overe notara za kupovinu tokom promotivnog perioda!

Pridružite nam se 25. decembra ispred Sajam Shopping centra, gde vas očekuju ugodan ambijent, muzika, ketering i mnogobrojna iznenađenja. Ovo je prilika da donesete ključnu odluku za svoju budućnost uz najbolje uslove kupovine. Vidimo se!

Zašto Sajam Residence?

Sajam Residence kompleks biće prvi izbor za stanovanje u Leskovcu zbog ponude modernih i kvalitetnih stanova u samom komšiluku Sajam Shopping Centra. U pitanju je izuzetan stambeno-poslovni kompleks u centru Leskovca po merama savremenih porodica. Prvoklasna novogradnja poseduje podzemnu garažu na dva nivoa sa liftom koji vodi direktno na više spratove. Iza ovog impozantnog projekta stoji ugledni investitor – kompanija “Leskovački sajam doo“, te je kvalitet neupitan.

Budite u društvu odabranih!

Budući stanari imaće privilegiju da žive u epicentru grada i kvalitetnog sadržaja za sve generacije. Na samo nekoliko koraka od ovih stanova se nalaze parkovi, kafići, restorani, supermarketi, apoteke, igraonice za decu, javne, prosvetne i kulturne ustanove, sve što je potrebno za svakodnevan život. Kvart je osmišljen da pruži savršeno okruženje za porodice. Posebno se ističe planirano igralište unutar samog kompleksa, koje će biti opremljeno dečijim mobilijarom i potpuno bezbedno za igru, bez pristupa vozilima u blizini objekta.

Najbolja odluka pred novu godinu!

Upoznajte se sa projektom na City Expert sajtu ili pozovite 016/640-640.

Zbog ubedljivo najboljih uslova za porodično stanovanje u Leskovcu, pridružite nam se u prodajnom danu kako bismo zajedno oblikovali savršen prostor za vašu porodicu.

Jer vaš dom je naša misija!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com