Servisne

Radovi na mreži u naselju Gornji Komren 

Zbog osposobljavanja deoničnih zatvarača nužni su iskopi na uglovima ulica: Limske i Sjeničke; Bjelasičke i Limske i Bjelasičke i Graničarske. Zbog radova na mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u većem delu naselja Gornji Komren u Limskoj, Sjeničkoj, Bjelasičkoj, Graničarskoj i okolnim ulicama.

Popravka kvarova u selu Gabrovac
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Prvomajskoj kod broja 31 i Omladinskoj kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Gabrovac.

Potrebna intervencija u ulici Gabrovački put  
Voda na asfaltu, potrebno je raskopavanje u ulici Generala Dragoljuba Stankovića kod broja 8. Ukoliko se iz tehničkih razloga bude radilo na pomenutoj lokaciji, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

Intervencija na mreži u naselju Deveti Maj  
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 141 (kod auto-servisa). Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u u delu ulice Topličkog partizanskog odreda.

Popravka kvara u Niškoj Banji 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vidoja Jovanovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u gornjem delu ulice Vidoja Jovanovića.

Popravke kvarova na prvim ventilima  
Potrebna je zamena prvih ventila u Bubanj Selu – Zorana Blagojevića 1, u naselju Čamurlija – Stevana Sinđelića bb, u selu Donje Međurovo – Borisa Kidriča 14, u selu Supovac – Niška bb. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Gabrovac – Igmanska 28, Ovčepoljska 12, Ljube Ilića Stoleta 12, Orce Nikolova 9, Đerdapska 51, Jadranska bb, Ratka Jovića 21, Bore Vukmirovića 1, Đuke Dinić 9, na bulevaru Nikole Tesle 27b, Bregalnička 42, u naselju Donji Komren – Rujnička 23a – Jelička 16, u naselju Ratko Jović – Jagoša Lalatovića 1 – Milića Karamarkovića 3 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže.

Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama Ljubomira Nikolića, Ludviga Hiršvelda i Vrbaskoj.

Nastavak radova na otpušivanju ulične mreže u Železničkoj ulici kod Niške Banje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com