DruštvoIZBORI NIŠ

Demokrate proslavile stranačku slavu Đurđevdan

Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu obeležio je svoju stranačku slavu Đurđevdan sečenjem slavskog kolača u Crkvi svetog Luke i prigodnim skupom u prostorijama te stranke u Poslovnom centru "Ambasador".

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas u Nišu da će ta stranka izaći na lokalne izbore u svim mestima u Srbiji u kojima će izbori biti održani.

“Demokratska stranka ima najrazvijeniju, najrazuđeniju infrastrukturu u našoj zemlji. Demokratska stranka je poznata po tome što je institucija demokratije i po tome što ne postoji mesto u Srbiji gde ne postoji žuta tačka i ne postoje oni koji podržavaju demokrate”, istakao je Lutovac na obležavanju stranačke slave Đurđevdana .

On je pozvao građane da daju svoj doprinos, onoliko koliko mogu, kako bi promenili aktuelnu vlast.

Foto: Niške Vesti/B.Lj.

“Na žalost ključnu stvar, a to je jedinstvo (opozicije) mi u ovom trenutku nismo uspeli da zadržimo jer različito gledamo na to kako je moguće doći do promene vlasti. Međutim, to nas ne sprečava da prema građanima budemo otvoreni i pošteni, da im kažemo da smo spremni da radimo u njihovom interesu”, istakao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, nakon predstojećih izbora ne treba praviti koalicije sa onima koji su radili sve suprotno interesima građana, koji su doveli do toga da Srbijom vladaju privilegije i oni koji su okrenuti sebi, sopstvenim interesima i interesnim grupacijama.

Lutovac je kazao da se na predstojećim izborima građani treba da opredele za ljude koji su spremni da rade u javnom interesu, koji politiku doživljavaju kao veliku čast i obavezu i kao posao koji je okrenut plemenitim ciljevima.

“Onaj koji želi da se bavi isključivo sopstvenim ambicijama i interesima neka nađe neki drugi posao”, istakao je Lutovac.

Demokratska stranka na lokalne izbore u Nišu izlazio kao deo koalicije čija izborna lista nosi naziv “Biramo Niš”.

Foto: Niške Vesti/B.Lj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kada će ovaj prostodušni narod da shvati da slave nisu stranačke,profesionalnih udruženja,državne itd,itd već isključivo PORODIČNE. U najužem krugu porodice. Šta kaže SPC? Ništa………Nema nam spasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com