Politika

Zoran Jović ostaje direktor Centra za socijalni rad

Odbor za imenovanje Skupštine grada Niša predložio je da Zoran Jović ostane na čelu Centra za socijalni rad “Sveti Sava” u Nišu.

Jović je bio jedini kandidat na konkursu za to mesto, a ukoliko odobrnici Skupštine grada i Ministarstvo za rad potvrde njegov izbor, biće mu to treći mandat na mestu direktora Centra za socijalni rad.

U proteklih godinu dana, bio je vršilac dužnosti te funcije

Odbor će predlog poslati Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, jer, po proceduri, Ministarstvo treba da da saglasnost. Tek onda će se imenovanje Jovića naći i pred odbornicima Skupštine grada Niša, koja na kraju imenuje direktora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Поштовани.
    Принуђена сам Вама да се обратим јер од Ваших запослених нисам могла да добијем адекватан одговор.
    Поднела сам захтев за социјалну помоћ у Мају месецу, и поред медицинске документације ( ендо протеза у левом куку , коксатроза десног кука , дискус хернија лумбалног дела кичме , дискус хернија вратног дела кичме, тромбоза дубоких вена, хипертензија) нисам добила увећање. Нисам добила ни једнократну помоћ ( за дрва).
    Молим одговор.
    Хвала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com