Hronika

Dečak, osumnjičen da je ubio vršnjaka u Niškoj Banji, prebačen u psihijatrijsku kliniku u Beogradu

Trinaestogodišnji dečak koji je osumnjičen da je vršnjaku u Niškoj Banji oštrim predmetom naneo rane u predelu vrata i glave, prebačen je u psihijatrijsku kliniku u Beogradu, saznaju nezvanično mediji.

U Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Niškoj Banji, koju je pohađao dečak nastradao u vršnjačkom nasilju, prvi čas u obe smene bio je posvećen razgovoru sa učenicima.

„Škola, stručne službe i nastavnici pružiće svu potrebnu podršku učenicima i njihovim porodicama, kako bi se suočili sa gubicima i prebrodili teške događaje. Škola je održala sastanak Tima za krizne intervencije i preduzela sve predviđene mere“, saopšteno je iz škole.

Da podsetimo oba dečaka su išla u isto odeljenje. O tome šta je prethodilo tuči koja se završila tragično – nema informacija.

Kako je reč o maloletnom licu, u slučaj je uključen Centar za socijalni rad. Direktor Centra je rekao da pre  događaja u bazi nisu imali nijednog od dečaka, niti njihove porodice, i da je ovo potpuno nova situacija za Centar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com