Promo

Zdravi zubi, bolje zdravlje i čaroban osmeh – Dr Maja RADOVIĆ

Dr Maja Radović – Specijalistička ordinacija dentalne medicine za zdrave zube, bolje zdravlje i blistavi osmeh – uvek je na usluzi.

Brinite i o zdravlju svojih najbližih, jer čaroban osmeh je samo deo lepote osećaja kada znate da su vam zubi zdravi.

Višak slobodnog vremena, iskoristite na pravi način, posvetite se sebi i učinite najmanje za svoje zdravlje – dođite na preventivni pregled.

Stomatolozi ove niške ordinacije imaju vrhunske rezultate kada je u pitanju preventivna stomatologija, estetska stomatologija, ortopedija vilice, mobilna i fiksna protetika, oralna hirurgija, implantologija kao i podmlađivanje lica.

“Naši stomatolozi bezbedno su opremljeni po svim popisima koji se trenutno sprovode u cilju zaštite zdravlja i pružanja profesionalne usluge. Svakodnevno smo u kontaktu sa našim pacijentima, onima kojima je to potrebno pomažemo i telefonskim savetima. Ipak najveće zadovoljstvo je susret u ordinaciji i kada zajednički rešimo problema koji ih muči”, kažu u ovoj priznatoj specijalističkoj ordinaciji dentalne medicine.

Koristeći vrhunsku opremu i materijale, specijalistička ordinacija dentalne medicine, Dr Maja Radović nudi širok spektar usluga: konzervativni tretman, kanalna lečenja, sve vrste vađenja zuba, operacije na zubima i desnima, beljenje zuba, ugradnja titanijumskih implanata, estetska stomatologija, protetika sa ciljem rekonstrukcije izgubljenih zuba.

PODMLAĐIVANJE LICA – Podmladite se brzo, sigurno, bez ožiljaka i bez bola >>>

    • 3D MEZONITI
    • HIJALURONSKI FILERI
    • PRP – Plazma obogaćena trombocitima
Dr MAJA RADOVIĆ
Specijalistička ordinacija dentalne medicine
Vase Pelagića 42
018/214-717 063/8643034
Facebook
www.drmajaradovic.rs

Specijalistička ordinacija dentalne medicine Dr Maja Radović nudi sledeće usluge >>>

Dr. Maja Radović
063 864-3034
Dr. Jelena Ćosić
062 723-734
Dr Miloš Zarev
069 599-0252

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com