Politika

Zaseda Skupština grada Niša

Posle pauze od skoro tri meseca odbornici Skupštine grada Niša sutra će ponovo sesti u odborničke klupe, a na dnevnom redu 32. sednice Skupštine grada naći će se 33 tačke dnevnog reda.

Odbornici će izmedju ostalog raspravljati o novoj mreži osnovnih i srednjih škola, o povećanju osnovnog kapitala JKP „Tržnica“ i izmenama Statuta Direkcije za izgradnju grada Niša.

Na dnevnom redu su i programi rada ustanova kulture – Narodne biblioteke „Stevan Sremac“, Narodnog muzeja, Niščkog kulturnog centra, Niškog simfonijskog orkestra, Istorijskog arhiva, Galerije savremene likovne umetnosti, Lutkarskog i Narodnog pozorišta i Dečijeg kulturnog centra.

Odbornici bi takodje trebalo da usvoje program rada Sigurne kuće, Centra za socijalni rad, Narodnog unverziteta, Regionalnog centra za profesionalno obrazovanje zaposlenih u obrazovanju, Turističke organizacije Niš i Sportskog centra „Čair“.

Početak sednice zakazan je za devet časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com