Sport

Za plivače iz Niša 14 medalja na takmičenju u Grčkoj

Plivači sa invaliditetom, članovi Plivačkog kluba „Delfin“ i Sportsko rekreativnog udruženja „Nais“ iz Niša osvojili su čak 14 medalja na plivačkom mitingu koji je minulog vikenda održan Ptoleamidi u Grčkoj.

Sa takmičenja na kome je učestvovalo oko 200 plivača iz Grčke, Turske i Srbije, „Delfini“ su se vratili sa devet medalja ( četiri zlatne, četiri srebrne i jedne bronzane), a plivači „Naisa“ sa pet medalja (jednom zlatnom i četiri srebrne).

Plivač „Delfina“ Nebojša Miletić osvojio je tri zlatne medalje, Nemanji Tadiću pripala je jedna zlatna i dve srebrne medelje, a Nikola Ljubisavljević stigao je do dve srebrne i jedne bronzane medalje.

Plivač „Naisa“ Nikola Jovanović okitio se u Grčkoj zlatnom medaljom, Mladen Petković sa tri srebrne, a Andrijana Conjić jednom srebrnom.

Trener „Naisa“ Marija Damnjanović istakla je da su plivači iz Niša imali veoma zapažene rezultate na takmičenju u Ptolemaidi.

Ona je kazala da plivači „Naisa“ duguju veliku zahvalnost sponzorima koji su platili njihov put i boravak u Grčkoj, a posebno firmi „L plast“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com