Servisne

Za kraj radne nedelje sunčano i natprosečno toplo vreme

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme koje će samo na severu i severozapadu Vojvodine doneti umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine.

Najniža temperatura kretaće se od minus dva stepena do deset stepeni  a  najviša od 16 do 23 stepena.

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom noći, proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.

I u Beogradu sutra pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme sa umerenim naoblačenjem posle podne i uveče. Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od sedam do deset stepeni a najviša oko 22 stepena. U toku noći u pojedinim delovima grada sasvim slaba kratkotrajna kiša.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za petak, 9. februar 2024:

Relativno povoljne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com