DruštvoEkonomija

Za Grand Motors i potpuno električni MG4 – nagrada za predstavljanje na Sajmu automobila od Gradske opština Crveni Krst

Na Sajmu automobila koji je u toku, Gradska opština Crveni Krst poklonila je zlatnik i na taj način nagradila Auto kuću Grand Motors za dugogodišnje učešće i predstavljanje na niškom sajmu. Auto kuća Grand Motorsa koja jeste zastupnik bendova Ford i MG je na teritoriji ove opštine, ova auto kuća predstavila je svoj novi brend i potpuno električni MG4, koje je ove godine auto godine u Evropi.

Predsednik opštine prof. dr Miroslav Milutinović u ime rukovodstva opštine uručio je Grand Motorsu zlatnik kao priznanje za istrajnost i odlično predstavljanje na Auto Moto Fest-u“.

“Drago mi je da je firma sa teritorije naše opštine sve uspešnija i da se odlično predstavlja na sajmu svake godine. Bravo za sve izlagače i hvala im što učešćem na sajmu čine da grad ima i tu poslovo-inovativnu dimenziju upravo ovim sajmom”, rekao je predsednik opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović.

Dobitnici zlatnika firma Grand Motors već za jubilarni XV Sajam automobila naredne godine najavljuju još spektakularnije predstavljanje uz novitete i brojne popuste za kupce.

„XIV Auto Moto Fest Niš 2023“ otvoren je do nedelje 8. oktobra u 20 sati u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Ulaznice se kupuju na biletarnici Hale “Čair”. Pojedinačna je 300,00 dinara, grupne (za više od 10 lica) ulaznice su po 200,00 dinara a deca do 10 godina ne plaćaju ulaz.

XIV Auto Moto Fest Niš 2023

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Sve traženiji brend MG i najnoviji modeli Forda na Sajmu automobila – Grand Motors

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com