Društvo

Vojna policija patrolira Čairom i sprovodi pojačane mere obezbeđenja

Nakon terorističkog napada u Rusiji, pojačane su mere opreze i pojačano obezbeđivanje mesta i zdanja gde cirkuliše veći broj ljudi.

Da su mere pozornosti pojačane i u Nišu, uverili su se i svi oni koji su se danas popodne našli u Parku Čair, gde su videli dva pripadnika vojne policijie koji patroliraju parkom.

“Ako ste videli pripadnike vojne policije u parku to samo znači da su ljudi na svojim radnim zadacima i da je u pitanju pojačano obezbeđivanje koje se sprovodi na nivou čitave Srbije”, rečeno je Niškim Vestima u policiji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja tržnih centara, trgova i drugih prometnih mesta u svim delovima Srbije kako bi građanima osiguralo zaštitu i bezbednost i ulilo im osećaj sigurnosti.

Pre tri dana uvedene su patrole koje obilaze tržne centre u glavnom gradu.

“Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima i drugim prometnim mestima širom Srbije“, poručuje na društvenim mrežama Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com