Zabava

Velika “Balkanrock“ žurka

Ulaz će biti simboličnih 300 dinara, a karte će se prodavati na ulazu u klub.

Udruženje građana “Balkanrock“ ove godine proslavlja 16 godina postojanja i rada i tim povodom priređuje VELIKU BALKANROCK ŽURKU u subotu 30. marta od 20:30 časova u kultnom niškom muzičkom klubu AKC FUZZ.

Posetioce očekuju nastupi bendova različite žanrovske orijentacije:
– GOSPODIN PINOKIO
– BUNKER
– OPPOSITE WAY
– NEMIR

Tokom proteklih 16 godina, u organizaciji i suorganizaciji UG Balkanrocka, kroz različite muzičke manifestacije nastupilo je preko 140 afirmisanih i neafirmisanih bendova iz Niša ali i iz drugih gradova, pa čak i iz inostranstva. Mnogima su Balkanrock festivali bili prilika da prvi put predstave svoju muziku, a nekima i odskočna daska u daljoj karijeri.

Balkanrock je svoj rad otpočeo 2007. godine preko muzičkog portala www.balkanrock.com, a marta 2008. godine, cilju promovisanja rok kulture i vraćanja mladih ljudi pravim vrednostima, osnovana je nevladina, neprofitna ogranizacija Udruženje građana “Balkanrock“. Veliki broj koncerata u organizaciji ovog Udruženja bio je humanitarnog karaktera.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com