Servisne

U četvrtak sunčano, ali hladno

U Srbiji će sutra ujutro biti mraza, mestimično s maglom, i oblačno, a tokom dana će biti sunčano, ali hladno vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab, na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni vetar.

Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje, ponegde uz slab sneg, a zapadni vetar biće u pojačanju.

Najniža temperatura biće od minus 12 do minus šest stepeni, a najviša u većini mesta od minus četiri do nule, na severu Vojvodine, jugu i istoku Srbije malo toplije, do četiri stepena.

Biometeorološka prognoza za četvrtak: Biće relativno povolјno za većinu hroničnih bolesnika, a preporučuje se umerena aktivnost. Izvesna opreznost se savetuje osobama sa srčanim tegobama, kao i tokom jutra osobama sa respiratornim tegobama. Moguće su meteoropatske reakcije u blažoj formi u vidu glavobolјe i zamaranja.

Do kraja sedmice u jutarnjim satima umeren do jak mraz. U petak i subotu umereno do potpuno oblačno, ponegde uz slab sneg. U subotu krajem dana postepeno razvedravanje. U nedelju pretežno sunčano uz porast dnevnih temperatura.

Sledeće sedmice povremena naoblačenja s kišom, ponegde i sa snegom. Jutarnje temperature biće u porastu, a veće otopljenje očekuje se sredinom naredne sedmice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com