Društvo

Stanovnici Delijskog visa blokirali na jedan sat kružni tok na Trošarini

Stanovnici naselja Delijski vis protestovali su i blokirali u toku popodneva na jedan sat kružni tok na Trošarini zahtevajući da ulice u njihovom naselju budu asfaltirane.

Građani su istakli da im je rukovodstvo grada pre više od dva meseca, nakon više njihovih protesta, obećalo “ekspresno” asfaltiranje, ali da su radovi trajali vrlo kratko i da je vrlo malo urađeno na rešavanju njihovog višedecenijskog problema.

Najavljeno im je da će asfaltiranje biti nastavljeno na proleće. Oni su što se tiče pairologije i poslova kod notara sve obavili, sada čekaju samo afalt za ulice koje su neasfaltirane već 60 ili 70 godina.

„Ulice su suve, može da se radi, nego samo odugovlače dok ne prođu izbori, a kad prođu izbori „doviđenja“. Ne dešava nam se ovo prvi put. Pred izbore nam obećaju, a posle izbora ih nema više.“, izjavio je Živojin Anđelković.

Stanovnik Delijskog visa Rade Grozdanović je istakao da je rešavanje imovinskih odnosa koje grad traži za asfaltiranje, samo izgovor da se ulice ne rade.

„Ukoliko se plac i kuća vode na nekog pokojnika, da li mi treba da čekamo 180 godina da naslednici reše imovinske odnose. Na kraju krajeva, ne tražimo da naprave bulevar širine devet metara, nego ulice široke tri, četiri metra”, naglasio je Grozdanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ovo je sramota da Niš kao treći grad po veličini nema asfaltirane ulice i ulično osvetljenje. Radi se već mesec dana samo deo ulica Feliksa Kanica i Dušničke između Bojana Mitrovića i Videna Jovanovića, a iznad Videna Jovanovića ne. Takođe su iskopali rupe u ulici Feliksa Kanica za ulično osvetljenje i rekli da će u ovoj nedelji biti postavljene bandere i naravno ni to nije urađeno.

  2. A šta je sa sredjivanjem ulica i struje u prigradskom naselju Pasi Poljana koja je u sastavu Niške opštine Palilula. Gradski moćnici osvrnite se malo više i na prigradska naselja. Posetite i naselje Čalije koje je u sastavu Donje Vrezine. Polazna autobuska stanica Čalije-Bubanj je sva u blatu i smeću. Plaćamo veće dažbine za sve i svašta od gospode u gradu. Sramota za grad Niš u 21.veku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com