Promo vesti

Štand Poliklinike HUMAN na seminaru za trudnice i mame u Nišu

Poliklinika Human je jedna od vodećih poliklinika iz oblasti opšte i interne medicine, biohemijske, mikrobiološke i patohistološke laboratorije, a sada će o jednom delu svoje delatnosti imati prilike da upozna posetioce predstojećeg dvodnevnog događaja.

Naime, na seminaru podrške trudnicama i mamama „Bebac dan“ koji će se održati 25. i 26. avgusta u Nišu Poliklinika Human imaće svoj štand, gde će posetioci moći da se informišu o svemu što im poliklinika omogućava. Takođe, lekar poliklinike Human će u okviru drugog dana seminara 26. avgusta održati trudnicama jednu radionicu.

U tu svrhu omogućene su brojne pogodnosti u poliklinici Human, svima koji posete štand.

Trudnicama su omogućene laboratorijske analize za pripremu za porođaj po specijalnoj ceni kao i popusti na laboratorijske analize.

Seminar će se održati 25. i 26. avgusta u New City hotelu !

Poliklinika HUMAN
Bul. Dr. Zorana Ðinđića 14-24
018/538-889
018/538-890
060/23-02-023
FaceBook
www.poliklinikahuman.rs
info@poliklinikahuman.rs

 

Uz najsavremeniju opremljenost laboratorija, stručno osoblje i dugogodišnje iskustvo u radu, laboratorije Human svojim pacijentima pružaju precizne, sigurne i pouzdane rezultate ispitivanja.

Dobro došli u polikliniku HUMAN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com