Promo

SajamAutomobila.com: RAAVEX GROUP predstavlja nikad bolju ponudu NA VIRTUELNOM SAJMU

Niški Raavex Group dobitnik je ovogodišnje nagrade Ichiban koja na japanskom znači – „broj jedan“. Ovu nagradu Toyota Motor Europe (TME) dodeljuje Toyotinim partnerima koji pružaju najviši nivo usluge. Ove godine prestižnu nagradu zaslužilo je 44 partnera iz 32 evropske države.

Svake godine takmiči se više od 2500 Toyotinih partnera u Evropi, a pobednici su oni koji su se najviše istakli u primeni Toyotinog „Kupac pre svega“ načina razmišljanja. Ovogodišnja dodela nagrade Ichiban održana je online, uz učešće 44 najboljih Toyotinih partnera koji su bili povezani s glavnim sedištem kompanije TME u Briselu. Toyotin partner u Nišu, Raavex group, svojim pristupom u radu sa stranakama i ostvarenim rezultatima zaslužio je da se ove godine nađe u društvu izuzetnih u Toyotinoj evropskoj mreži.

Upravo zbog ovakvih rezultata Raavex Group uvek je redovan učesnik Sajma automobila u Nišu, ovogodišnji je organizovan na zvaničnom sajtu sajma jer je Sportski centar “Čair” – Grad Niš odlučio da organizotoru sajma City Marketing Centru “naplati” duplu cenu zakupa hale nego ranijih godina, na šta osnivač sajma nije pristao. Zbog očuvanja tradicije i odlične saradnje sa niškim distributerima i auto kućama ovogodišnji sajam imaće celogodišnje trajanje sa SajamAutomobila.com.

“Od kada poslujemo ovo je najbolja godina po svim parametrima. Raavex će do kraja godine sklopiti ukupno oko 300 ugovora za Toyotu i šezdesetak za Citroen”, kažu za Niške Vesti iz Raavex-a.

Sa dobrim poslovnim rezultatima stižu i noviteti a to su: Toyota Yaris Cross i Citroen C4

NV: Da li trenutno važe neki popustii i bolje mogućnosti za kupovinu automobila?
“Uvek postoje povoljni uslovi za nabavku putem kredita, ali cene idu gore konstantno u poslednje vreme”, kažu u Raavex-u.

Što se tiče datuma isporuke novih vozila tu stvar nije baš blistava. Sa Toyotom je isporuka išla korektno do zadnjeg kvartala, ali kako je Toyota beleži najbolji rezultat u Srbiji od kad posluje, vozila se trenutno poručuju iz proizvodnje. Sa Citroenom je raspoloživost osetno lošija nego pre korone, ali se vozila svakako dobijaju sa malo produženim rokom, kažu u odom niškom distributerskom centru.

“Naši planovi su vrlo optimistični zanarednu godinu, tako da verujemo da će odgovor proizvođača biti isti i da će raspoloživost vozila biti adekvatna, jerje potražnja povećana i to nas raduje”, završavaju u Raavex-u.

PONUDA RAAVEX GROUP na SajamAutomobila.com

 TOYOTA + CITROEN

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com