Promo

Sve na jednom mestu i veoma povoljno – Auto Kontrol Tehnika

Kompletna registracija bez odlaska u policiju

Istekla je registracija ili po prvi put registrujete automobil… u manjku ste sa vremenom a niste baš ni pri parama… Imamo rešenje za Vas – Tehnički pregled i registracija  “Auto Kontrol Tehnika”. Završićete sve na jednom mestu, u najbržem roku i veoma povoljno.

Auto Kotrol Tehnika nalazi se u krugu stare Mašinske industrije u Šumadijskoj ulici 1ž, uz vidne usmerivače brzo dolazite do samog tehničkog pregleda, gde možete za svoj automobil da uradite baš sve.

Stručno osoblje Auto Kontrol Tehnike pomoći će vam da kod njih završite kompletnu registraciju vozila bez odlaska u Policijsku upravu.

Ova agencija nudi i druge usluge vezane za obavezno i kasko osiguranje vozila i stakala. Moguće je plaćanje registracije na rate, čekovima i platnim karticama, bez čekanja i odlaska u MUP. Tu je i izdavanje registracionih nalepnica, prenos vlasništva i izdavanje ovlašćenja za upravljanje motornim vozilom, međunarodnih dozvola i zelenih kartona.

Zakažite na vreme svoj termin na:  060 0 440 400

Auto Kontrol Tehnika
Stara Mašinska industrija, Šumadijska 1ž
060/ 04 40 400
060/ 56 67 720
IG – Auto Kontrol Tehnika

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com