Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. novembra

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

IME NARODA

Svetozar Miletić bio je ugledni advokat, član ugarskog parlamenta i doživotan borac za prava i nezavisnost Srba u austrougarskoj Vojvodini.

Nakon što je više puta politički osuđivan, njegovu borbu nastavljaju njegova ćerka, prva žena novinar u Srbiji – Milica Miletić i Jaša Tomić, Miletićev naslednik u Srpskoj narodnoj slobodoumnoj stranci koji će i proglasiti prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji 1918. Ovo je priča o njima i njihovoj borbi.

TRIPOZNO

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Ketrin Njuton, Blockers, HBO’s Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vins Von), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.

Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u telu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje telo, jer će zamena postati trajna i zauvek će ostati zarobljena u obliku sredovečnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni prihopata za kim je ceo grad u poteri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gde planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.

VIKING VIK I ČAROBNI MAČ

Vik je sin moćnog Halvara, vikinškog poglavara. Njegov tata ima zlatno srce, ali dela brže nego što misli, što nažalost stvara probleme čitavom plemenu. Vik možda nema očinsku snagu, ali ima hrabro srce i prilično je lukav. Obe vrline pokazaće se ključnim kada se, zahvaljujući zlokobnom prokletstvu, Vikijeva majka pretvori u zlatni kip. Hrabri momak će okupiti posadu koja kreće u potragu za čarobnim ostrvom. Prema legendi, samo tamo može da poništi čaroliju i vrati majku. Ulog će biti ne samo sudbina voljene majke, već i sudbina celog plemena.

ČASOVI PERSIJSKOG

Mladog Belgijanca Žila 1942. godine hapsi SS i zajedno s drugim Jevrejima deportuje u koncentracioni logor u Nemačku. Tamo Žil za dlaku izbegava smrt, kunući se da nije Jevrejin, nego Persijanac. Ali uskoro ponovo dolazi u opasnost. Oficir Koh, šef logorske kuhinje, sanja da nakon rata otvori restoran u Iranu i traži od Žila da ga nauči farsi. Žil na to mora da izmisli jezik koji ne zna, reč po reč. Kada neobičan odnos između njega i Koha počne da izaziva ljubomoru i sumnju, Žil postaje svestan toga da ga svaki pogrešan korak može razotkriti.

Bioskop Vilin Grad – repertoar od 12. do 18. novembra

RADNI DANI

 

Vikend sa ćaletom

 

Viking Vik i čarobni mač sinh.

Časovi persijskog

Ime naroda

 

Igra strave

Kućni patuljci: Operacija kolačići

Lesi se vraća kući sinh.

Tripozno

 

 

 

17:50

20:00

14:00

15:30

17:00

19:30

22:10

15:20

13:20

22:00

 

   
VIKEND

Vikend sa ćaletom

 

Viking Vik i čarobni mač sinh.

 

Ime naroda

 

Igra strave

Kućni patuljci: Operacija kolačići sinh.

 

Lesi se vraća kući sinh.

 

Tripozno

Trolovi: Svetska turneja 3D sinh.

 

 

 

17:50

20:00

14:40

16:20

17:00

19:30

22:10

11:40

15:20

11:00

13:20

22:00

12:50

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com