Sport

Radnički dobio novog funkcionera

Fudbalski klub Radnički dobio je danas novog funkcionera na poziciji direktora kluba, koji će odmeniti dosadašnjeg Radeta Bastu.

Kako javljaju iz kluba, Upravni odbor Radničkog imenovao je danas novog direktora. Na Čair stiže Slavko Gajin.

Novi direktor stize na Cair. Foto: http://www.fkjagodina.org.rs/

Dosadašnji direktor Rade Basta istupio je sa te pozicije zbog preuzimanja nove funkcije i velikih obaveza.  Na današnjoj Sednici usvojena je njegova ostavka, a iz niškog superligaša zahvalili su mu se na uloženom trudu i radu na finansijskoj konsolidaciji kluba.

Basta je bio jedan članova “pregovaračkog tima” sa Čaira, koji je obavljao višesatne razgovore sa poverenicima na temu opraštanja dugova kako ne bi došlo do sve izvesnijeg stečaja. Javnim razgovorima prisustvovali su i niški mediji, čime je novo rukovodstvo pojačalo svoju transparentnost, o kojoj su govorili od prvog dana dolaska na čelo kluba.

Čelnici kluba će nastaviti da rade na prevazilaženju dosadašnjih rezultata, a u tome će im pomoći i gospodin Gajin, iskusni sportski radnik. Gajin je do sada obavljao niz značajnih funkcija u FK Zvezdara, FK Železnik i FK Jagodina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com