Društvo

Prvi moto skup u Tvrđavi. Radionica i kviz o bezbednosti motociklista u parku Sveti Sava

U suorganizaciji Gradske opštine Medijana i Gradske opštine Crveni Кrst, povodom obeležavanja10-godišnjice postojanja Moto kluba Road Guardian iz Niša, kao i 300 godina niške Tvrđave, u četvrtak, 20.jula, u parku Sveti Sava, u 17 sati, predavanjem, predstavnika auto škole “Reli”, radionicom kao i kvizom, na temu bezbednosti motociklista u saobraćaju, počeće višednevni internacionalni 187 moto-skup.

 

“Tom prilikom, posetioci svetosavskog parka, moći će da razgledaju motore, koji će biti parkirani na platou jednog od najposećenijih niških parkova”, saopštili su organiztori.

Događaj će u petak, 21. jula, biti nastavljen na platou niške tvrđave i trajaće do 23. jula.

“U muzičkom delu programa, nastupiće bendovi Lanac, Sarkazam i Noćni putnik, Dejan Najdanović Najda iz grupe Smak, nekadašanja pevačica Oktobra 1864 Tanja Jovićević i Riff bend, a biće organizovane bajkerske igre, koje podrazumevaju sporu vožnju motora, povlačenje konopca, bacanje gume u dalj i ispijanje piva, kao i defile niškim ulicama”, ističu.

Pažnju javnosti, bajkeri iz moto-kluba Road Guardian skrenuli su humanitarnim akcijama, pa tako će i ovaj moto skup, imati humanitarni karakter.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com