Kultura

Promocija romana „Soba tajni“ i „Stanica Balkan“ u SKC-u

Romani „Soba tajni“ Miljana Paunovića i „Stanica Balkan“ Snežane Ćosić biće predstavljeni niškoj čitalačkoj publici u četvrtak i petak u niškom Studentskom kulturnom centru u Nišu.

Promocija romana „Soba tajniMiljana Paunovića zakazana je za četvrtak, 19.  april, od 18h.O romanu će govoriti novinarka Negoslava Stojanović kao i sam autor.

Ovo je prvi roman 31-godišnjeg pisca, novinara i blogera iz Zaječara, ali kako je naveo „ne i poslednji“. Kako kaže, pisanje je za njega deo svakodnevnog života, a u izučavanju zanata najviše mu je pomoglo višegodišnje iskustvo u nedeljniku „NIN“.

Promocija romana „Stanica Balkan“ Snežane Ćosić održaće se u petak, 20. aprila, sa početkom u 18h Roman će predstaviti književnik, satiričar i esejista Veselin Mišnić, novinar Žarko Ristić i autorka romana Snežana Ćosić. Atosferu će, zvucima klavira i violine, ulepšati učenici Srednje muzičke škole „Dr Vojislav Vučković“.

Autorka romana rođena je u Aleksandrovcu Župskom, po vokaciji je doktor veterinarske medicine, a kako navodi, po opredeljenju pisac. Do sada je izdala roman „Ne lomi mi lojze, ne kradi mi grojze“ (2015) i zbirku pesama „Ljubi me“ (2016). Član je Udruženja književnika Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button