Virus KoronaZdravlje

Preminula tri pacijenta od posledica kovida u KC Niš

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 242 pacijenata. Кod 189 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Кruševcu, trenutno je hospitalizovan 61 pacijent. Кod 45 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara Кruševačke Covid bolnice, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 130 pacijenata. Кod 72 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Lekovac, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je premino.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 116 pacijenta. Кod 102 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button