Kultura

“Preljubnici” ponovo pred publikom u Narodnom pozorištu

Nakon pet nagrada osvojenih na festivalu u Jagodini, niška predstava opet pred publikom 15. aprila u Narodnom pozorištu Niš.

Na prošlogodišnjem festivalu DOPS, u Jagodini, predstava “Preljubnici” je pobrala sve simpatije publike.
Niš je odneo najviše nagrada, i to za najbolju predstavu u celini, najbolju žensku epizodnu ulogu Sari Mišić, specijalnu nagradu za glumačku bravuru Igoru Ivanovskom, najbolju kostimografiju, i najbolju scenografiju.
“Osnovni zadatak moje ekipe, na čelu sa mnom, jeste to da publiku ne ostavimo ravnodušnom. Pozorišni žanr – vodvilj, se retko viđa na repertoaru, što našu predstavu čini još specifičnijom. 
Ansambl koji broji 15 aktivnih glumaca na sceni, biće tu da vam skrene misli sa nekih svakodnevnih problema, sa kojima se u poslednjem periodu svi susrećemo. Drago mi je što nakon svakog igranja, mogu da vidim kako publika izlazi iz sale. To je svakom glumcu, pa i reditelju, najrelevantniji pokazatelj kvaliteta glumačkog proizvoda koje smo preneli samoj publici. Preneti tu pozitivnu energiju, nasmejati veliku masu ljudi – jeste najteži zadatak, koji uspevamo za sada i da obavimo. Uvek se tražila karta više, pa se nadam da će tako i ostati. Radujemo se ponovnom izvođenju pred niškom publikom”, rekao je reditelj .
Karte se prodaju na svim TIckets Vision prodajnim mestima po ceni od 800 dinara (Knjižara Indigo, Laguna Delta Planet, Laguna Obrenovićeva, Knjižara Hijeroglif, Big Star Travel), kao i prodaja online preko sajta tickets.rs. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com