Hronika

Predložen pritvor za napadača iz Popovca

Više javno tužilastvo u Nišu donelo je naredbu o sprovodjenju istrage protiv okrivljenog S.D.(50) iz sela Popovac zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Takodje, Višem sudu u Nišu je podnet predlog da protiv okrivljenog odredi pritvor kako ne bi uticao na svedoke, dovršio pokušano krivicno delo ili učinio krivično delo kojim preti, kao i zbog visine kazne zaprećene za navedeno krivično delo, čije je izvrsenje uznemirilo javnost.

Niška policija uhapsila je u nedelju S.D. (50) zbog postojanja osnova sumnje da je oko 13 časova, u naselju Popovac, nožem naneo teške telesne povrede opasne po život tridesetčetvorogodišnjoj ženi kao i dvojici muškaraca od 38 i 45 godina.

Okrivljeni S.D. je u Popovcu napao i teško povredio supružnike M.M. i A.M. kao i njihovog komšiju S.I.

S.D. je ušao u dvorište supružnika i napao ih nožem, a kada je S.I. pokušao da ih odbrani i njega je izbo.

U momentu napada u dvorištu se nalazilo maloletno dete supružnika M.M. i A.M, ali je ono srećom prošlo bez povreda.

Foto: B.LJ.

Osumnjičeni je posle napada pobegao sa lica mesta, ali ga je policija brzo pronašla i uhapsila.

U Kliničikom centru u Nišu kazali su da je S.I. (42) zadobio je povrede jetre zbog čega je hitno operisan, a M.M. (35) i A.M (39) zadobili su povrede grudnog koša, ali nisu životno ugroženi”.

Meštani Popovca su novinarima kazali da je S.D. živeo sam u kući bez struje. Motiv napada za sada je nepoznat, komšije povredjenih ljudi kazali su da nikada ranije nisu bili u sukobu sa okrivljenim.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com