Sport

Kurs trenera za sticanje UEFA “C” licence u Sportskom centru “Oliver Jevtić” u Popovcu

U Sportskom centru "Oliver Jevtić" u Popovcu, trentno se održava kurs trenera za sticanje UEFA "C" licence.

Reč je o edukaciji trenera baziranoj na programu UEFA i Fudbalskog saveza Srbije. U okviru trodnevnog kursa, predavačima fudbalskog saveza na raspolaganju su svi tereni sa veštačkom travom i i ostali resursi Sportskog centra. U praktičnom radu biće uključeni treneri i najmladji igrači FK Budućnost.

“Ovo je prvi put da se ovakva vrsta edukacije trenera obavlja u Popovcu. FK Budućnost će i u narednom periodu biti na raspolaganju FSS i Fudbalskom savezu regiona istočne Srbije za slične projekte, a sam klub je počastvovan činjenicom da se pomenuti fudbalski savez opredelio za Sportski centar “Oliver Jevtić”, kazao je Boban Stanković ispred kluba.

Fudbalski savez regiona Istočne Srbije, kao deo FSS, i direktor Centra za edukaciju trenera, Dejan Branković, doneli su odluku da u periodu od 05. do 07.februara, u Sportskim centru “Oliver Jevtić” u Popovcu, organizuju kurs trenera za sticanje UEFA “C” licence.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com