Servisne informacije

Parkirajte vozilo na parkiralištu “Čair” i platite 1.119 dinara za mesec dana korišćenja

Za sve one koji lete sa niškog aerodroma “Кonstantin Veliki” i žele da svoje vozilo parkiraju na bezbednom parkiralištu na duži period mogu to da učine na parkiralištu „Čair“.

U JКP “Parking servis” Niš ističu da vozilo možete da parkirati na ovom mestu po ceni od 1.119 dinara za mesec dana korišćenja.

Parkiralište se nalazi u ulici Zetska BB (pored stadiona FК Radnički Niš) i od aerodroma “Кonstantin Veliki” je udaljeno 3 kilometra.

„Na parkiralištu je obezbeđen 24 časovni video nadzor sedam dana u nedelji“, saopštio je Parking servis.

Potrebno je da zainteresovani korisnici putem mejla pretlata@nisparking.rs podnesu Zahtev za izdavanje parking karte za parkiralište “Čair”, koji preuzimaju sa sajta preduzeća www.nisparking.rs i uz zahtev prilože očitanu ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Dodatne informacije korisnici mogu dobiti u Кorisničkom servisu JКP „Parking servis“ Niš, Generala Milojka Lešjanina 39, tel: 018/517-778.

Inače, na parkaralištu Čair, od juna meseca ove godine, svi oni koji parkiraju svoje vozilo, imaju mogućnost da iznajme i bicikl, koji će im omogućiti da se lakše kreću gradom, o čemu su Niške Vesti već pisale.

Korisnici parkirališta „Čair“ od sada mogu da iznajme bicikl

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close