Društvo

Od pocepanih patika do PLANETARNOG uspeha (FOTO+VIDEO)

Novi visokobudžetni motivacioni spot koji je snimljen u Dubaiju trenera i motivatora Marka Nikolića pomera sve granice. On zadovoljno kaže da je tek na početku i da još puno toga ima na umu.

“Ne očekujem da me svi shvatite…ne očekujem, ni ja sebe često ne shvatam. Ali opet, nema lepše stvari od toga biti malo neshvaćen da ne kažem lud. Siguran sam najgore je biti svima i svakome pročitana knjiga”, kaže Nikolić.

Idejni tvorac  kreator Freestyle Power programa koji je zavladao čitavim Balkanom i kojim se trenutno bavi na hiljade rekreativaca i profeionalnih sportista, načinio rođeni Vranjanac koji je završio osnovne i master studije sa prosekom 9.40 a doktorske studije nastavlja u inostranstvu.

Foto: Marko Nikolić; privatna arhiva

Ovo je njegov treći motivacioni spot, od koga očekuje puno.

“Puno sam uložio u ovaj spot. Naporno smo ga snimali u Dubajiu ali sam prezadovoljan kako je sve ispalo na kraju. Nagutao sam se i pustinjske prašine ali je sve to ono što morate da prođete ako želite da motiovišete i druge ljude da budu jednako uspešni kao vi”, kaže Marko Nikolić za Niške Vesti.

Pripreme za snimanje su trajale čak tri meseca.

“Snimili smo spot svetskih razmera nije bilo lako. Snimali smo u Dubaiju – Abu Dabiju ali i u pustinji, gde nam se džip zaglavio i gde smo ostali bez vode dva dana. Bilo je potrebno mnogo odricanja i borbe da se snimi ovako nešto, jer je samo snimanje trajalo osam dana”, kaže Marko.

Foto: Marko Nikolić; privatna arhiva

Najnoviji spot nosi i veoma važnu poruku, kaže on.

“Ako sam ja od pocepanih pari patika mogao da napravim uspeh, onda mogu i svi drugi. Borio sam se za svaki sekund života, kada sam krenuo na ovo putovanje imao sam jasan cilj i viziju, da nikada ne odustajem”, kaže uvereno motivacini trener Marko Nikolić za Niške Vesti.

Ceo Balkan prati ovog fitnes eksperta i motivatora.

Evo LINKA koji vas vodi do njegovog Instagram profila gde ga već prati više od 210 hiljada ljudu.

https://www.instagram.com/markonikolic86/

“Ovo je penjanje na sam vrh, jer se motivacioni spot koji je izašao pre samo dan već ozbiljno zavrteo. Stižu pozitivne kritike sa svih strana i ja sam zbog svega zadovoljan, jer sam upravo to i hteo da postignem…da pokrenem ljude”, kaže Nikolić.

Foto: Marko Nikolić; privatna arhiva

Videli smo ovog jakog momka kako vežba na samoj litici, ivici zgrade, skače i preskače sve što mu se našlo na putu, nije mu strano ni da vuče avion. Ipak najbolje se oseća u vežbaoni gde dolaze svi oni koji brinu o svom zdravlju. Njegovo skrovište je njegov klub Hedona health and fitness koji se nalazi u niškom Tržnom centru Kalča.

Nikoliću je uspešna sportska karijera donela i mnoga sponzorstva, zato je on danas zaštitno lice brenda Under Armour.

Ovaj poznati motivator najavio je i svoju knjigu koja će uskoro ugledati svetlost dana. U toj knjizi jesu motivacioni tekstovi koji pozivaju ljude da ne odustaju, bore se i da nikad ne poznaju prepreke.

Priznaje da je mnogo puta bilo teško i upravo tada u sebi je našao snagu i još jače nastavio dalje. Nikada ne odustaje, veruje u sebe i hrabro korača iako zna da će neki putevi biti trnoviti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com