Društvo

Marko je pretrčao pustinju, obezbedio novac i dok Maksima drži u naručju već planira šta dalje

DIRLJIVA PRIČA o prodaji kolica za MAKSIMOVO LEČENJE - Marko ne planira tu da stane!

Već smo svi upoznati sa Markom Nikolićem – herojem koji trčanjem spasava dečije živote.

Nakon trećeg projekta, trčanja u pustinji u Maroku, Marko je došao u Srbiju i posetio malog Maksima, za koga je sakupljeno već oko sedamdeset tri hiljada evra.

„Ne mogu da opišem osećaj kada pogledam Maksima i sreću u očima njegovih roditelja. Neizmerno su mi zahvalni. Kažu da, dok se nisam ja pojavio sa svojim projektom, Maksimović baner na društvenim mrežama je bio samo još jedan u nizu.“

S obzirom da je ostalo još samo desetak hiljada do ciljane sume za Maksimovo lečenje, Marko veruje da će se i to uskoro realizovati. On je došao na ideju da stavi na licitaciju kolica za bebe, sa kojima je trčao pod jako lošim uslovima u pustinji, i da novac od prodaje ide Maksimu takođe.

„Kada sam stavio kolica na licitaciju javio se jedan dečko koji je ponudio 30.000 dinara, a onda se njemu pridružila jedna žena sa još 20.000 dinara. Nakon toga njih dvoje su došli na ideju da uplate novac, a da kolica pripadnu ženi koja ima bebu, a koja je ponudila 25.000. To je jedna lepa priča koja će uvećati iznos za Maksimovo lečenje za 75.000 dinara.“

Marko je veoma ponosan na svoje učinjeno do sada i naglašava da ne planira ovde da stane. Potrebno mu je par meseci da se malo oporavi, a onda će otkriti i realizovati svoju novu ideju.

“Ja sam projekte finansirao sam, ostavljao sam svoj biznis na mesec dana i izgubio desetak-petnaest hiljada evra, ali ću svakako nastaviti da trčim za pomoć drugima. Videćemo koja će mi relacija sada pasti na pamet“, završio je Nikolić za Niške Vesti.

Hrabri Marko stigao do cilja! Trčao, gutao pesak i izdržao – sakupio 50.000 evra

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com