Društvo

USPELI SMO, LJUDI: Mali Maksim ide na lečenje, novac je sakupljen

Maksim Milenković iz Niša, koji boluje od retke genetske bolesti, konačno je dobio svoju šansu za lečenje u Berlinu.

Sakupljeno je osamdeset hiljada evra, koliko je bilo potrebno kako bi otišao na specifičnu terapiju, nakon čega će uslediti rehabilitacija.

Marko Nikolić, veliki humanista iz Vranja, trčao je kroz pustinju Maroko, kako bi obezbedio novac za Maksimovo lečenje, i tim podvigom sakupljeno je oko šezdeset hiljada evra. Nakon toga Marko je prodao kolica koja je u pustinji zbog nevremena koristio, a novac od prodaje takođe je bio upućen Maksimu.

Marko je veoma ponosan na postignut rezultat i sa ushićenjem je saopštio da mali Maksim ide na lečenje.

„Uspeli smo ljudi, spasili smo još jedan život! Omogućili smo dečaku šansu za srećno i bolje detinjstvo“ kaže Marko za Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Marko nije humanista, a naročito nije veliki humanista. On je dečko koji se bavi internetom i društvenim mrežama isključivo zbog predstavljanja samog sebe. Njegove pobude za ovakvu akciju nisu plemenitog karaktera, te ga nemojte nazivati humanistom. On reklamira sebe, a za to kosristi predstavku humanosti.

    Međutim, sjajnu stvar je uradio što je u akciju uključio i dete kome je potrebna pomoć i što je novac prikupljen.

    Želimo uspešnu terapiju i svu sreću porodici malog dečaka!

    1. Sram Vas bilo. On je bar uradio nešto. A Vi ako ste ispravni i ako je tako kao što kažete (a nije) što se niste predstavili punim imenom i prezimenom pa da vidimo lepo ko stoji iza tih tvrdnji? Posle dobijene bitke svi su generali i svi znaju samo da nešto kude i loše da pričaju, da “ocrnjavaju” nekog. Reklamirao sebe ili ne, uradio je ogromnu stvar i svaka mu čast, i veliko hvala na tome. Što se mene tiče neka nastavi tako da se “reklamira” ako će to deci pomoći. Kamo sreće da svi tako rade, ali ne, lakše je biti “ispravan” i jak na tastaturi samo 🙄

    2. Upravo tako. Sa svakom vasom recju se u potpnuosti slazem. Ne radi se o humanom radu, vec o samopromociji, u slucaju doticnog.

  2. Ocigledno svaka vest/istina, ima 2 strane.
    Ipak treba priznati nameru i rezultat. Krajnji efekat ucinjenog je u ovom slucaju pozitivan i znacajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com