Promo

NOVO! Vegeterijanski meni na Vašem omiljenom splavu

Iznenadi svoja čula

Kej i reka Nišava omiljena su destinacija brojnih turista, ali i svih Nišlija, koji tokom letnjih dana šetaju Konstantinovim rodnim gradom.

U srcu Niša, na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u samom centru grada nalazi se i jedini niški splav – Porto Nuovo.

Ovaj jedini niški splav jedinstveno je mesto odmora za svako doba dana, od prve jutarnje kafe, preko hladovine i prijatne temperature tokom celog dana, do najlepših trentaka u zalasku sunca. Da dan započnete nasmejani i puni energije pomoći će Vam ponuda splava Porto Nuovo koja obuhvata razne vrste omleta, tosteva i sendviča, ali to nije sve.

“Sa nestrpljenjem smo očekivali pojavu specijalnog vegetarijanskog menija i naša želja se konačno ostvarila. Osluškivali smo želje i sugestije naših gostiju i primetili smo veliku potražnju za jelovnikom namenjenom vegetarijancima. Zato Vam, sa ponosom predstavljamo novi specijalni vege meni, namenjem vegeterijancima, ali i onima koji to nisu”, kažu domaćini.

Pored vrhunske usluge i širokog asortimana hrane, uživaćete i u zagarantovanom noćnom provodu uz akustične svirke na splavu Porto Nuovo, od srede do subote, uz jedinstven pogled na reku.

„Sa nama dobijate sve na tacni“ – Ketering PORTO NUOVO

Vaš poseban dan, bilo to rođenje deteta, devojačko ili momačko veče, diplomiranje, rođendan ili bilo koji drugi veseli skup, u isto vreme predstavlja posebnu priliku, kako za Vas, tako i za ketering tim splava PORTO NUOVO. Tim sa dugogodišnjem iskustvom pružiće Vam vrhunsku uslugu – kako u smislu posleženja, tako i kvaliteta i ukusa hrane.

 

Ketering za firme, Kanape ketering za koktel proslave

 

Ketering se priprema na način i u vremenskom periodu koji je proračunat tako da na željenu adresu stigne hrana savršene svežine i forme.

Neka JEDINI niški splav Porto Nuovo bude Vaš izbor za mir i uživanje!

Porto Nuovo Nišavski Kej, Niš
info@portonuovo.rs
065/ 2446 – 571
Instagram

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com