Promo

NOVO U BIFTEK-u: PORUČI I POKUPI ili će porudžbina doći na Vaša vrata

Tradicija sa juga - BIFTEK

Biftek očekivano uvek u korak sa vremenom i potražnjom – a ono što je trenutno najaktuelnije jeste isporuka robe na kućnu adresu, gde je porudžbina preko 2.000 dinara potpuno besplatna za dostavu na teritoriji Grada Niša. Vaše je samo da izaberete i naručite, ostalo je njihova briga.

U bogatoj ponudi na sajtu BIFTEK-a možete da poručite robu pokupite je u najbližoj prodavnici ili naložite da vam se roba donese do vrata stana. Donošenje porudžbina koje su manje od 2.000 dinara naplaćuju se 350 dinara.

WEB SHOP uključuje dva načina isporuke:

Dostava preko Biftek-ove distributivne mreže, Biftek transportnim vozilom na kućnu adresu, tj. adresu naznačenu u porudžbenici, a koja se vezuje za teritoriju grada Niša – Centar i “krug” od 10 km od centra je isporuka besplatna.
Lično preuzimanje u objektu – nekoj od Biftekovim poslovnica širom Srbije.

Detaljnije o načinima kupovine možete da se informišete na sajtu ove renomirane industrije mesa.

Rokovi isporuke: Predviđeno vreme isporuke može biti 1 sat od trenutka prihvatanja porudžbenice. Vreme isporuke je od 09 do 21 radnim danima (od ponedeljka do petka). Isporuka subotom je 09-20, nedeljom 09-15 sati.

Industrija mesa “Biftek” Niš, nekada skromna porodična firma, u poslovne vode uplivava preko trgovine mesom i mesnim prerađevinama, davne 1989.-e godine. Format porodičnog biznisa je premašen 2005. godine, kada je vlasnik kupio klanicu ”Poljopromet”, čime se proširila delatnost i na otkup i klanje stoke, kao i obradu mesa. Pored prodajne mreže, i proizvodni kapaciteti su značajno prošireni kupovinom proizvodnog kompleksa na Mramorskom brdu. Krajem 2016. godine vlasnik “Bifteka”, postaje vlasnik privrednog društva ,,Big Bull Foods,, doo. u Bačincima, koje se bavi istorodnom delatnošću.

Godine 2017. vlasnik “Biftek”-a kupuje bivši “Agroživ”, koji se bavi klanjem i preradom živine, registruje svoj pogon za preradu i konzervisanje živinskog mesa, čime upotpunjuje ponudu na tržištu. Vredi pomenuti da se firma, inače samostalna celina u ekonomskom, pravnom i tehničkom smislu, pridržava postulata koji su ekološki orijentisani , drži se međunarodnih standarda, oprezno prati i prilagođava se zahtevima kupaca, i kao takva postaje spona između kvaliteta i modernizacije, sa jedne strane i tradicionalnih vrednosti, sa druge.

Danas, Industrija mesa ,,Biftek,, Niš, beleži oko 1500 radnika, preko 100 objekata maloprodaje, i dnevnu produkciju od oko 50 tona.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com