Promo

Srećni novogodišnji i božićni praznici – Mesara Dakom

100% proveren kvalitet

Srećnu Novu godinu i Božić želi Vam Industrija mesa DAKOM.

“Ostavite u prošlosti sve loše trenutke i nazdravite novim počecima. Nova godina je novi, neispisani list jednog novog poglavlja, koji mi sami ispisujemo. Mi Vam vam želimo da 2023. poletite do novih visina, otkrijte nove horizonte, budete zdravi i puni elena. Hvala na poverenju, trudićemo se da i u ovoj godini opravdamo Vaše poverenje! Srećnu Novu 2023. godinu i božićne praznike”, želi Vam inustrija mesa Dakom.

Kompanija DAKOM osnovana je 1990. godine kao prepoznatljivo preduzeće za plasman žive stoke i svih vrsta svežeg mesa. Od druge polovine 2002. godine počinje i proizvodnja / prerada svežeg mesa, čime se zaokružuje kompletna tehnološka celina. Do današnjeg dana se puno ulaže u unapređivanju proizvodnje i punim plućima se nastavlja sa radom. Pored savremene tehnologije za preradu mesa, sve većih postrojenja i skladišta za obradu i zamrzavanje svežeg mesa, industrija mesa Dakom danas posluje po najvišim standardima HCCP 9001/2008 i ISO 2200/2007.

Dakom Mesara
 Mramor, Nišavski okrug
018/4694-266
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com