Hronika

Nišlija (58) pobegao iz kovid bolnice

Nišlija (58) oboleo od koronavirusa pobegao je noćas u tri sata iza ponoći iz kovid bolnice koja se nalazi u novoj zgradi Kliničkog centra Niš zbog čega je morala da interveniše policija. Nakon potrage pronadjen je u svom domu u Ulici Stanka Vlasotinčanina i vraćen na bolničko lečenje.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je policija intervenisala po prijavi iz kovid bolnice, a o tom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem nalogu će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je pacijent učinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Za to krivično delo propisana je novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Sad kad se izleci na jedan dobar drustveno korisni rad (ima tolimo neikopanih njiva oko Nisa) pa da je za pamet buducim pametnjakovicima. Idiot sebicni!

    1. Zasto je sebican? Niko ne zeli da bude zatvoren ko neka zivotinja.I da ode u zatvor on ce da zarazi ceo zatvor

  2. Molim vas gospodine ne pricakte gluposti. Naravno da je sebican. Ljudi se zarazuju i umiru a on bi fa seta virus naokolo. Da ne zna da je zarazen pa hajde, a ovako je kao terorista. E posto ga vi branite znaci isti ste i ne treba vam pruziti negu ako vas ne dao Bog opali koronka.
    Sram vas bilo.

  3. Kako vest kaže, nadjen je kući, a ne kako šeta ulicom niti na kafi kod komšije. Možda je čovek hteo da se leči kući sam, možda je dementan, možda ima nekog svog nepokretnog i nemoćnog kući kome je bolje da ga i on takav koronljiv pripazi nego da je sam bespomoćan, ima mnogo toga možda što ne piše u novinskom članku. Svakako je dobro što je policija reagovala, a svako od nas to u mislima može može da nadogradi. Uvek je lako osudjivati druge, a mnogo teže staviti se u tudje cipele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com