Sport

Niški trener na Mediteranskim igrama u Španiji

Boks reprezentacija Srbije stigla je u špansku Taragonu gde se od 22. juna do 1. jula održavaju Mediteranske igre. Srbiju će u Španiji predstavljati 4 boksera, a Niš jedan trener.

Uz selektora Tomislava Antelja u stručnom štabu je i istaknuti niški trener Slobodan Kostić.

 “Učinićemo sve da dođemo do neke medalje. Ukazano poverenje meni da uz selektora predvodim reprezentaciju kao trener  je i prezentacija grada iz koga dolazim kao grada boksa.” – istakao je Slobodan Kostić, koji na ovaj način postaje prvi trener iz niškog boksa koji učestvuje na igrama.

Mediteranske igre su i svojevrstan test kako za seniorske boks snage Srbije, tako i stručni štab.

Reprezentacija Srbije je završne pripreme odradila na Zlatiboru i to zajedno sa selekcijama iz regiona ex YU, a naš tim je na igre ispratio Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije. Dolaskom Nenada Borovčanina na mesto prvog čoveka saveza boks nesumnjivo doživljava preporod.

Za naš nacionalni tim nastupiće Dušan Janjić (kategorija do 52 kg), Damjan Grmuša (64 kg), Trifun Dašić (75 kg) i Marko Docić (91 kg).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com