Sport

Joksimović: Organizovano ofanzivno i defanzivno u svim fazama igre

Novoimenovani šef stručnog štaba Radničkog, Dejan Joksimović, svoj debi meč na klupi Radničkog u imaće nedelju, na gostovanju Napretku iz Кruševca.

Na konferenciji za medije najavio je ovo gostovanje i svoja očekivanja od svog novog tima.

“Napredak je ekipa koja je uz moj bivši klub, Radnički iz Кragujevca, u najboljoj formi u ligi. Na kraju krajeva postižu dobre rezultate i verovatno to doprinosi da igraju sa ogromnom dozom samopouzdanja. Velike čestitke mom kolegi Gaćinoviću koji je uspeo da u jednom periodu preokrene celu situaciju, pošto i oni, u jednom trenutku, nisu bili u sjajnom momentumu. Tako da velike zasluge za ove rezultate idu njemu, pošto je ekipa otprilike ostala ista, mada se jesu pojačali dolaskom Majdevca, povratkom Saleta Marjanovića i tako dalje, pa su taj roster upotpunili”, rekao je Joksimović.

On dodaje da očekuje tešku utakmicu i da je zahtevan protivnik. Joksimović je zatim dodao i kako želi da na terenu izgleda njegov sastav

“Moramo da verujemo u sebe, svoj kvalitet, da probamo da im ispariramo nekom željom, energijom, srčanošću, onim što njih krasi. Treba takođe da budemo organizovani ofanzivno i defanzivno u svim fazama igre, da budemo skoncentrisani. Ovo je na kraju i igra grešaka, svaki detalj je bitan, svaka lopta je bitna, mora da se poštuje, da se ceni i to je ono što pokušavam da usadim i svojim igračima u glavu i da na taj način probamo da izađemo kao pobednici. Probaćemo i da se nametnemo i nekim našim principima u igri i da pokušamo da iz te utakmice izađemo kao pobednici”, rekao je prvi trener Nišlija.

Meč 27. kola Super lige Srbije na stadionu Mladost u Кruševcu zakazan je za nedelju, 17. mart od 20 časova a glavni sudija meča biće Lazar Lukić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com