Društvo

Niški mališani spremili ukrase za veliku gradsku jelku

Malene ruke niških mališana koji pohađaju neki od niških vrtića Predškolske ustanove “Pčelica” vredno su poslednjih dana spremale ukrase za jelku. Upravo tim ručno urađenim lampionima biće okićena velika jelka na niškom Trgu kralja Milana u nedelju 17. decembra.

“Potrudili su se i roditelji zajedno sa vaspitačima i danima su spremali ukrase zu veliku jelku na gradskom trgu”, kaže Svetlana Mitić, VD direktorka Predškolske ustanove “Pčelica”.

Grupa mališana doćiće u nedelju da u ime drugara iz svih niških vrtića okači ukrase.

“Starija grupa iz vrtića “Maslačak” će u ime svih drugara, kojih u obdaništima u Nišu ima 6100, biti na glavnom gradskom trgu u nedelju u 17 sati kako bi dali svoj doprinos u kićenju”, kaže Mitić.

Grad Niš relizuje novogodišnji program na Trgu kralja Milana, koji nosi naziv „Dečji novogodišnji grad“.

Duh novogodišnjeg dečijeg grada dočaraće zvuci niških simfoničara, kao i originalni performans Pozorišta lutaka.

Ova niška novogodišnja bajka završiće dolaskom Deda Mraza i njegove pratilje, Nove godine, koji će tako simbolično označiti dolazak nove 2018. godine.

Program zajednički realizuju brojne ustanove kulture Grada Niša, a novogodišnji program za decu biće organizovan i 23. decembra tačno u podne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com