Društvo

Niški burek na Sajmu turizma u Beogradu

Beogradski sajam turizma, 41.po redu, počinje danas i trajaće do 24. februara. Turistička otganizacija Niš će i ove godine učestvovati na ovom sajmu predstavljajući grad Niš kao “prestonicu dobre hrane i meraka”.

Sajam u Beogradu nosi epitet “prestižni”, pa je to samo još jedna mogućnost da se Niš predstavi u najboljem svetlu, nudeći ono što najbolje ime i tako privuče još veći broj turista. Kako je sada akcenat stavljen na hranu, TON će u Beogradu predstaviti burek kao lokalni brend, bogatu gastronomsku ponudu praćenu provodom i čuvenim “niškim merakom”.

Sajam turizma u Beogradu, kao najveća manifestacija u jugoistočnoj Evropi, ove godine okupiće 1.200 izlagača, iz zemlje i inostranstva. Impozantan je i broj medija, koji će izveštavati sa ovogodišnje manifestacije. Odobreno je čak 1.000 novinarskih akreditacija.

Promocija Turističke organizacije Niš, koja tradicionalno izlaže u Hali 4, Beogradskog sajma, je zakazana za subotu 24. februara, sa početkom u 13 časova, kada će biti najavljena manifestacija “Dani bureka 2019,” i promocija bureka, kao najpoznatijeg niškog brenda, kada je gastronomija u pitanju.

Na promociji se očekuje, dolazak gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića. Posetioce će uveseljavati, bend “Niški biseri”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com