Promo

Niška pivara objavila strip „SUPER MIŠKO PIJE NIŠKO“

U okviru reklamne kampanje za svoje proizvode, Niška pivara objavila je strip „Super Miško pije Niško“.

Šest epizoda o ovom nesvakidašnjem superheroju, objedinjenih u jedno izdanje, uskoro će biti dostupno ljubiteljima Niškog piva i devete umetnosti.

Priča prati Miška Jugovića, noćnog čuvara iz Niške pivare koji je, nakon pronalaženja magične krigle u podrumima pivare, postao superheroj neverovatnih moći. Zajedno sa svojim vernim pratiocem, psom Turbo Čapom, ovaj autentični južnjak i meraklija kroz epizode pomaže stanovnicima južne Srbije u borbi sa lukavim profesorom Zlotvorićem.

SUPER MIŠKO PIJE NIŠKO

Jedna od epizoda odvija se u Niškoj tvrđavi, dve su posvećene Pirotu i Leskovcu, gosti u novogodišnjem specijalu su Orthodox Celts-i i Aca Seltik dok je u jednoj od epizoda glavni protagonista Nišlija Gale Kerber.

Niška pivara nije stala tu, već je u prethodnim nedeljama organizovala akcije na nišavskom keju, prilikom kojih su Nišlije imale priliku da se druže sa kostimiranim superjunakom iz stripa. Tom prilikom, Super Miško je podelio prigodne poklone i proizvode Niške pivare svima koji su učestvovali u igrama i slikali se sa njim (slike se mogu videti na Fejsbuk i Instragam stranicama Niške pivare).

Da podsetimo, autor ovo gstripa je poznati niški pisac fantastike i pisac za decu MilošPetković, dok se strip-tabla mapom zabavio majstor stripa SrđanTodorović iz Zaječara.

 Prateći svetske trendove, Niška pivara nastavlja sa angažovanjem lokalnih umetnika iz sveta kulture i umetnosti kako bi promovisala svoje proizvode što će se, sva je prilika, praktikovati i u godinama koje su pred nama.

SUPER MIŠKO PIJE NIŠKO

           

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com