Promo

SUPER MIŠKO OSVOJIO NIŠAVSKI KEJ! (VIDEO)

Ko je Super Miško otkriva Miloš Petković

Ko je osnovao Nišku pivaru i koje godine?

Kako se zove novi brend koji je Niška pivara izbacila 1. jula ove godine?

Po kome se zove naselje Apelovac u Nišu? itd. samo su neka od pitanja koje je Super Miško, autentični superheroj iz Niške pivare, postavljao Nišlijama na keju pored Nišave.

Niško pivo

Tom prilikom, Super Miško je podelio veliki broj proizvoda Niške pivare, ali i prigodne poklone za sve one koji su hteli da se zabave, učestvuju u igrama i slikaju sa njim.

Reakcije Nišlija na pojavljivanje lokalnog superheroja su bile veoma pozitivne, mnogi su pitali gde je Turbo Čapa, verni pas i pratilac ovog strip-junaka u njegovim avanturama.

Ovakav manir Niška pivara će praktikovati i nadalje, jer su mnogi zaljubljenici u devetu umetnost zavoleli Super Miška čitajući onlajn verziju šestoepizodnog stripa „Super Miško pije Niško“. I stanovnici gradova u regionu južne i jugoistočne Srbije mogu očekivati posetu Super Miška u narednim nedeljama.

Da podsetimo, autor ovog stripa je poznati niški pisac fantastike i pisac za decu Miloš Petković, dok se strip-tablama pozabavio majstor stripa Srđan Todorović iz Zaječara.

Evo i priče ko je Super Miško, otkriva za Niške Vesti Petković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com