Promo vesti

Najveći štand na Auto Moto Festu rezervisan za Citroen, Toyotu i Motogrini

Raavex Group doo je kompanija koja od prvog dana prati Auto Moto Fest koji se održava u Nišu od 2009. godine. Ove godine oni su obavezni izlagači, od 6. do 8. u niškoj Hali “Čair” kada se održava osmi po redu Sajam automobila u Nišu.

Iskustva su kažu korektna kada su u pitanju prethodni sajmovi. Veliki broj prodatih vozila uvek ih ponovo vrati na niški Sajam automobila.

Foto: Auto Moto Fest 2016; arhiva

“Raavex je poznat po tome što svake godine zauzima najveći deo izlagačkog prostora i svake godine se trudi da iznova uradi nešto lepo i drugačije za posetioce sajma, da im pruži više i interesantnije u odnosu na prethodnu godinu”, kažu u ovoj kompaniji.

Uloženi trud se uvek isplati jer stand Raavex-a uvek je onaj najlepši na sajmu, dokaz su brojne nagrade upravo u tom svetlu.

“Kao i svake godine i ove godine pripremamo interesantan štand. Raavex Group-a je postala partner Kosarkaskog kluba Partizan, tačnije Citoren Niš, tako da ćemo napraviti pravu sportsku atmosferu u niškoj Hali “Čair”, odnosno na samom sajmu. Biće zanimljivo, to je sigurno”, obećavaju iz Ravex-a.

Foto: Motogrini

Sajamski popusti su već aktuelni.

“Verujemo da ćemo na taj način da dobijemo više sigurnih kupaca za vreme trajanja sajma, jer su prethodno informisani šta mogu da očekuju“, kažu.

Raavex Group je distributer za dva brenda, Toyota i Citroen a biće izloženi i MOTOGRINI motore , prve prave električne motore koji se prodaju na našem tržistu.

Biće izloženi modeli: Toyota: Yaris, Auris, Corollu, CHR, Rav4. Citroena: C3, C4 business, C4 Cactus, C- Elysee dok će iz komercijlanog programabiti predstavljeni Berlingo i Jumper. MOTOGRINI: 3 električna motora različite snage.

Kada su cene u pitanju kompanija Ravex nije želela da otkiva puno, već kažu da ni jedan nije skup nasuprot onoga što nudi.

Foto: Raavex Group doo

“Kvalitet treba da se plati, mi imamo sreću da imamo najkvalitetnije brendove iz srednje klase, sa izuzetnom ponudom spremnom za sajam u Nišu”, kažu u Raavex-u.

Eksluziva što se tiče ove kompanije su modeli C3 Citroen i CHR Toyota dok MOTOGRINI ima prmeijeru kao brend.

https://www.youtube.com/watch?list=PLVeYOXFfxAY8Opb2otvWSjuAOaJi7Lrwc&time_continue=5&v=zCzltEt7dDM

Očekivanja su kao i uvek, da damo svoj maksimum i da potencijlani klijenti prepoznaju Raavex kao budućeg partnera, odnosno dobavljača vozila, poručuju iz kompanije Raavex Group doo iz Niša.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, od 6. do 8. oktobra u niškoj Hali “Čair”.

Opširnije na NiSajam.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com