DruštvoServisne

Najavljenje nove usluge JKP “Parking servis”

Saradnja između Grada i javnih preduzeća, naročito onih čija je delatnost iz domena komunalnih usluga, je ključna za održivi razvoj jedne urbane sredine kakva je grad Niš, smatraju nadležni.

Prema njihovim rečima, dogovori i razgovori o stanju na terenu, razmena sugestija i zahteva građana bili su i polazna tačka i cilj današnje posete čelnika Grada Javno komunalnom preduzeću “Parking servis”.

Foto: JKP Parking servis

Predstavnici Grada Niša, na čelu sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski, obišli su poslovne prostorije, radionice i magacinske prostore Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i novogodišnju dekoraciju Javnog komunalnog preduzeća “Parking servis”- Niš na lokaciji Sarajevska 19, razgovarali sa zaposlenima u ovoj službi i direktorkom Preduzeća Aleksandrom Božanić.

Služba za signalizaciju, javno osvetljenje i novogodišnju dekoraciju je služba koja radi 24 časa dnevno sedam dana u nedelji, stara se o stubovima i svetiljkama javnog osvetljenja, semaforima i saobraćajnoj horizontalnoj i vertikalnoj signalizaciji na teritoriji svih 5 gradskih opština, u svim vremenskim uslovima.

Foto : JKP Parking servis

Gradonačelnica Dragana Sotirovski iskazala je zahvalnost radnicima koje je zatekla na lokaciji pre izlaska na teren upravo zbog toga što su u svakom trenutku na usluzi građanima Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

8 Komentara

  1. I koje su to nove usluge parking servisa?! Naslov vam se ne slaze sa tekstom!!!

      1. Има, има…како нас бре није срамота да трпимо више ове намете и лоповлуке ?!?!

  2. Pa oni i ono što im je u opisu posla ne rade, kao ni policija a ni komunalci dok se ne dogodi nesreća. Naime na početku ulice Partizanskih kurira u Paliluli ne rade dve ulične svetiljke i noću je dušu dalo da nastrada neki pešak na raskrsnici sa Kovanlučkpm. Nema pešačkog ali je zato gust saobraćaj i mrkli mrak, pa potsetite gradonačelnicu fa su životi ipak prioritet i da pored svetla treba i trotoara. A to bi mogao i predsednik opštine da rešava , sa svojim saradnicima.

  3. Je l videla ta gospodja stanje puta u tom delu Sarajevske ulice? Ono nije dostojno ni zivotinja da prolaze.

  4. Brzi i ekspeditivni, ali nije do sijalica već do instalacije. Mora da dođu stručnjaci iz Parking servisa ili elektrodistribucije. Znači čekanje na svetlo u ulici Partizanskih kurira do daljnjeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com