Ekonomija

Na prodaju poslovni prostor „Građevinara“ u centru Niša

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je licitaciju za prodaju tri poslovna prostora u zgradi nekadašnje upravne zgrade niške firme „Građevinar“ u Prijezdinoj broj 2.

Reč je o poslovnom prostoru čija je površina površina 58, 325 i 334 kvadratna metra. Kako je navedeno u oglasu, imovina „Građevinara“ na javnom nadmetanju prodavaće se po početnoj ceni od 29.578.240 dinara.

Zainteresovani za učešće na licitaciji moraju da uplate avans od 11.831.296 dinara, a za prodajnu dokumentaciju potrebno je uplatiti 300.000 dinara.

Nakon uplate depozita, a najkasnije do 23. februrar. godine do 14 časova, potencijalni kupci, radi pravovremene evidencije, povereniku stečajnog upravnika moraju predati: popunjen obrazac prijave za učešće na javnom nadmetanju, dokaz o uplati depozita ili kopiju bankarske garancije, potpisanu izjavu o gubitku prava na povraćaj depozita, izvod iz registra privrednih subjekata i OP obrazac (ako se kao potencijalni kupac prijavljuje pravno lice), ovlašćenje za zastupanje, ukoliko javnom nadmetanju ne prisustvuje potencijalni kupac lično (za fizička lica) ili zakonski zastupnik (za pravna lica).

Javno nadmetanje održaće se dana 28. februara2024. godine u 11:00 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, ul. Terazije broj 23, Beograd, III sprat, sala 301. Dodatne informacije o učešću na licitaciji mogu se dobiti na internet stranici https://alsu.gov.rs/stecaj/oglasi/oglas/page/12291/.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com