Promo

Mašine koje čiste baš sve! Aktuelne akcije u Karcher Centru Keller

Karcher Centar Keller donosi svežinu i perfektno čist poslovni i životni prostor, modernim i inovativnim mašinama za blistavu čistoću učinićete prostor gde boravite zdravim mestom za život.

Da u ovoj 2023. godini krene sve bolje počnite od prostora gde provodite najviše vremena, da, to je Vaše radno mesto, Vaša firma i njoj treba udahnuti novi život, kako bolje nego čistoćom.

Karcher Centar Keller doo ima aparate za pranje, čišćenje i usisavanje svih vrsta podloga. U centru mogu da se nabave rezervni delovi i dodatna oprema koja olakšava održavanje prostora savršeno čistim.

Od poda do plafona može sve da blista!

“Zainteresovani uvek mogu da dođu u naš prodajni salon i da razgledaju šta imamo u ponudi. Tu su kolege koje uvek mogu da predoče pogodnosti kupovine za firme ili fizička lica. Tu je imogućnost popravke i servisiranja modela”, kažu u ovom niškom “centru za čistoću”.

Aparati za pranje, čišćenje i usisavanje svih vrsta podloga koji su u ponudi su vrhunski proizvodi renomiranog  nemačkog proizvođača “Karcher”, čiji su oni ovlašćeni prodavci i serviseri na teritoriji cele Srbije od 2000. godine.

Više od dve decenije ove aparata koriste profesionalci i namenjeni su profesionalnoj upotrebi, mada im sve češće pribegavaju i imaju povećanu upotrebu i u privatnim domovima, gde domaćice žele perfektnu čistoću.

“Ono na šta smo ponosni su višegodišnje saradnje sa brojnim firmama iz čitavog regiona koje su se uverile u kvalitet naših mašina za čišćenje”, kažu zadovoljno u Centru Keller.

U širokoj Karcher paleti ima i baterijskih usisivača koji su pravi hit trenutno, perača pod pritiskom, čistača podova i uređaja za pranje tepiha, sedišta automobila i još mnogo toga.

U ovom centru uvek je aktuelna neka od akcija za povoljniju nabavku ovih mašina,
proverite šta je danas na akciji!

Karcher Centar Keller doo uvek ima neki aktuelni popust i zato je najbolje da njihovu ponudu dobro pogledate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARCHER CENTER KELLER (@kellerdoo)

Firma Keller d.o.o, osnovana je 1999. godine i od tada se uspešno bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Karcher mašina i uređaja. Sada, nakon 23 godine uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, oni kažu da njihova firma igra jednu od vodećih uloga u distribuciji Karcher mašina i uređaja na prostoru cele Srbije i Crne Gore.

Za više informacija o ponudi i akcijama zapratite ih na društvenim mrežama.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Prodaja: Bulevar Nikole Tesle
Servis: Ljubomira Nikolića br.29, Niš

Servis:
018/531-030
018/274-030
Prodaja: 018/588-260

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com